Træningslejre

3 dages intensiv ride træningscamp med fokus på anatomisk ridning, nørderier og masser af hjælp til at holde din hest sund fysisk i det daglige.
I løbet af de 3 dage får du:
3 workshops, 4 enkeltlektioner samt sparring og hjælp fra et fantastisk hold af hestemennesker.
De 3 dage er sammensat sådan, at der er både fælles læring i form af workshops, men også enkeltlektioner så du har mulighed for at rykke individuelt. Det betyder at alle niveauer kan være med – når bare indstillingen er rigtig.
Her under kan du, først og fremmest, læse programmet for de 3 intensive dage og under programmet, kan du læse en beskrivelse af hver enkelt workshop m.m.
 
????????????????????????????

Tirsdag d. 7.7.2020

 • Ankomst
 • Workshop (overraskelse)
 • Frokost
 • Enkeltlektioner med fokus på krop/opstilling/spændinger vs hjælpere – hvornår er det opstilling? Hvornår er det en hjælp? Via bevidsthed omkring hvordan din krop påvirker din hest, kan du bruge din krop konstruktivt
 • Aftensmad
 • Workshop: Vurdering af hestens fysik ud fra mønstring
 • Aftenhygge
Onsdag d. 8.7.2020
 • Morgenmad
 • Enkeltlektioner
 • Frokost
 • Enkeltlektioner
 • Aftensmad
 • Aftenhygge
Torsdag d. 9.7.2020
 • Morgenmad
 • Enkeltlektioner
 • Frokost
 • Workshop – afspænding og små sikre behandlerfifs der både afrunder dagene på en god måde for din hest, men også vil gøre en kæmpe forskel i din daglige træning
 • Aftensmad og afrunding
???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????????? – ????????????????????????????????????????????
????
Den første workshop:
…er traditionen tro, en overraskelse, men vi kan afsløre, at den kommer til at handle om stabilitet og centrering.
 
????
Den første ridelektion… er ridelektion og workshop i kombination:
Den første ‘afdeling’ af lektioner er sat op som delvis workshop. Baseret på tanken om, at ikke alle heste er ens, og ikke alle heste reagerer ens på hjælperne. Men hvad så?
I den første lektion går vi derfor i fællesskab ind i hver enkelt ekvipages hjælpere. I få fifs og information om hvordan og hvor hjælperen, logisk, burde påvirke hesten, og hjælp til at se om den nu også gør det. Vi skal også snakke om alternativer til hjælpen.
 
????
Workshop – Vurdering af hestens fysik ud fra mønstring:
De fleste har nok set en hest blive mønstret før – enten for dyrlæge eller behandler. Men hvad er det egentlig der bliver kigget efter? Hvor mange ting er det lige, man kan vurdere ud fra de, relativt få, øvelser der bliver udført.
Denne workshop vil gøre dig markant bedre i stand til at vurdere din egen hests skævheder – men også gøre dig i stand til at være en bedre, og mere effektiv hjælp, når dyrlæge eller behandler er på besøg.
 
????
Workshop – afspænding og små sikre behandlerfifs:
Det er ganske safe og effektivt, at gøre små ting for din hest hver dag, og ofte er en lille, men effektiv førstehjælp, guld værd når det kommer til hurtigt heling ved evt. Skade.
På den sidste workshop, får I 10 effektive små behandler greb, som vil gøre en kæmpe forskel for Jeres hest. Og under nøje instruktion, får du lov at afrunde 3 intensive dage, med bare at forkæle din hest med ny viden og praktisk afspænding.
 
Undervisningen generelt:
Alle workshops (på nær surprice) og undervisning bliver udført af Pauline. I undervisningen vil der blive taget udgangspunkt i din hests bevægelse. Ud fra hvordan den bevæger sig, vil du bliver undervist i hvordan netop din hest kommer til at bevæge sig bedre. Nogen, skal have kigget på opstilling, andre på skævheder eller hjælpere. Eller lidt af det hele. En ting kan du dog være sikker på: der vil være 100{2543b32f47eef6ad169218206d83332b162ba921e0d06a588ce9e0a04419de59} fokus på hvordan du og din hest, kommer bedst muligt videre ud i sommeren, træningen og opbygningen.
Paulines tilgang til undervisning generelt kan du læse mere om her: https://preston.dk/rideundervisning/
 
????????????????????????????
I år bliver træningslejrens stemning sat i de super hyggelige omgivelser hos Gitte, som også vil stå for mad, forplejning og med garanti, også ekstra god stemning. Gitte’s sted har charme, ro og fred. Midt i skoven, med masser af mulighed for at skridte af langs sø og skov. Det er et sted, der i sig selv, indbyder til fordybelse og fokus – og det får du helt sikkert brug for ❤
 
???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????
Dato: 7. – 9. Juli
Tid: Tirsdag kl. 09.30 til Torsdag kl. 20.00
Overnatning: Foregår i dit eget medbragte telt som du kan opstille i skovbrynet.
Fold: Hver hest får sin egen opsatte fold. Medbring evt ekstra tråd.
Bespisning: Sundt og grønt, over mod det vegetariske. Dog: er du allergiker eller veganer, er det nok en god ide at du selv supplere med ting du vil spise.
Pris: 2900,- inkl. 3 daglige måltider, kaffe, the, kage og hø til din hest.