Jeg uddanner mine elever til:

Oeg uddanner med andre ord indsigtsfulde ryttere og målet er altid at gøre rytteren i stand til at forstå hvordan man bedst påvirker hesten med hjælperne – ikke for at opnå en speciel øvelse, men for at få øvelsen til at træne hesten bedst muligt

1. At have forståelse for hestens biomekani
2. At vide hvordan biomekanikken påvirkes positivt med hjælperne
3. At arbejde konstruktivt og med anatomisk indsigt
4. At bruge den klassiske dressur med viden om, hvornår og hvorfor en øvelse trænes, vælges og forfines
5. At forstå hestens psyke og være i stand til at forklare den opgaverne
6. At bruge ridningen som gymnasticering uanset brug og niveau
7. At vide og forstå hvordan rytterens krop påvirker hesten konstruktivt
8. At have indsigt i hvad de gør, hvornår de gør det, hvorfor de skal gøre det og hvordan de ting, de gør, virker på ridtet

Jeg har uddannet ekvipager siden 2008. I starten med primært fokus på indlæring og læringsteori. Siden hen er mit fokus flyttet mere og mere over på dressur og biomekanik – eller rettere: tilbage til dressur og biomekanik, for det er dybest set altid det, der har interesseret mig.

Min dressurundervisning tager udgangspunkt i HELT klassisk traditionel dressur, som det oprindeligt var tiltænkt, at man byggede en hest op. Jeg krydrer den klassiske dressurs grundtanke med ny viden om biomekanik og bevægelse. Jeg er desuden også uddannet indenfor rytterens opstilling og kropsforståelse samt indenfor hestens psyke og indlæringsevne.

Jeg bruger dressuren meget bevidst til at træne specifikke kropsdele og arbejder ned i små detaljer og store perspektiver.

Iblandt mine elever tæller både dyrlæger, behandlere, trænere, landsholdsryttere og helt almindelige ekvipager. Jeg går ikke op i talent, men i hvorvidt du er villig til at arbejde for din ridning og ikke gå på kompromis med opbygningen af din hest.

Jeg uddanner med andre ord mine ryttere til at være indsigtsfulde og målet er altid at gøre rytteren i stand til at forstå hvordan man bedst påvirker hesten med hjælperne – ikke for at opnå en speciel øvelse, men for at få øvelsen til at træne hesten bedst muligt. Jeg har uddannet ekvipager siden 2008. I starten med primært fokus på indlæring og læringsteori. Siden hen er mit fokus flyttet mere og mere over på dressur og biomekanik – eller rettere: tilbage til dressur og biomekanik, for det er dybest set altid det, der har interesseret mig.

Jeg har mere end 10 års erfaring som underviser med fokus på bevægelse og anatomi. Jeg har uddannelser og kurser indenfor:

  • Dressur (primært traditionel/klassisk dressur men også mange andre kurser indenfor forskellige grene dressuren)
  • Adfærd
  • Jordarbejde (primært jordtræning med fokus på anatomi og muskeltræning så som longering og bomtræning, men selvfølgelig også en hel masse alternativ jordtræning. Blandt andet agility med fokus på de anatomiske fordele der er i denne træning.)
  • Desuden har jeg mange kurser og uddannelser indenfor anatomi og genoptræning.