Lone Møller & Indrino

Der findes kun een Pauline! Evnen til at møde mig og min hest lige der hvor vi er og støtte op om at få os der hen hvor vi gerne vil, indenfor alle dicipliner hvor hestens velfærd er i top – det er Pauline for mig. Samtidig var min Indrino glad for og tryg ved Pauline fra første møde og det er også vigtigt for mig.

Jeg hedder Lone Møller og er 49 år. Jeg er så heldig at være ejer af Indrino en 8-årig Welsh Partbred og før det en DV hoppe Filia. På begge har jeg modtaget undervisning af Pauline Preston. Jeg ønsker med min undervisning at udvikle mig både som rytter men også fra jorden. Og gerne tilføjet med relevant ny teoretisk viden indenfor hvert område. Overordnet er det også meget vigtigt for mig at træningen skal være sjov – for både min hest og mig. Pauline formår at opfylde alle dele til fulde. Kan kun give min bedste anbefaling og vil sige, at vil man gerne have sin træning målrettet sig selv og sin hest med afsæt lige der hvor man er og hvor man gerne vil hen – og med en træner som i den grad formår, at få en til at føle sig speciel og ens hest ditto. Ja så skal man vælge Pauline.

– Lone Møller – fast elev siden 2011

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *